Sias tankar efter matchen

<!--:sv-->Sias tankar efter matchen<!--:-->
March 25, 2012 22:27
( )

Det här är ingen sorts terzo tempo, utan den kommer Nima skriva. Jag har bara behov av att få utlopp för känslorna just nu och delar med mig av det här till de som är sugna på att läsa:

*Bravo Buffon & Julio. Han räddar och håller Juventus kvar i ett väldigt bra läge i matchen. Räddningarna i första halvlek är alla av högre klass. Julio Cesar vill vissa se ersatt av Viviano, jag säger fortfarande att Viviano inte är i närheten av Julio. Räddningarna idag bevisar det och speciellt den på Chiellinis nick.

*Vad händer när vi släpper in mål? Hur är det möjligt att göra 65 riktigt bra minuter när man har övertaget och skapar chanser för att sedan som vanligt när man släpper in ett mål bara tappa allt. Eller okej, helt ärligt så var Inter bättre i den här matchen än någon gång den här säsong. Man sprang och krigade men räckte inte till och inte heller underlättades det av…

* Ranieris byten. Vi ligger under med 1-0. Vi byter ut våra två bästa spelare Obi och Poli mot Faraoni och Pazzini. Vad hade varit felet med att byta Pazzo mot Forlan rakt av och sätta in Cambiasso på valfri plats istället för Faraoni. Faraoni är duktig som fan, men inte i det där läget till förmån för Obi. Ni vill inte ens höra Ranieris patetiska förklaring till varför han gjorde det. “Obi hade problem mellan Caceres och Vidal. Poli var varnad.” Jag har försvarat Ranieri till det sista, det är inte hans fel det är jag absolut med på men han ska inte göra situationen värre genom att match efter match göra felbyten.

*Sättet vi släpper in mål på. Andra målet är inget att snacka om det är dåligt visst men det är fint. Första målet är bland det mest patetiska jag har sett, eller ja i samband med de 100 andra kassa mål vi har släppt in på sopiga sätt den här säsongen. Vad är det som hindrar spelare ifrån att spela riktigt fint försvarsspel i majoriteten av matcherna i svåra situationer för att sedan glömma bort det totalt på en fast situation……

*Det positiva. Vi vann idag ungdomarnas CL. Flera bra individuella prestationer i laget och 65 minuters bra prestationer av hela laget. Spelarna gav sitt allt men räckte inte till, hellre så än på samma misärsätt vi torskat resten av säsongen.

*Apljud. Apljud är förskräckliga men de förekommer på varje match mot varje mörkhyad spelare. På Juventus arena är dem extremt tydliga, på andra arenor mer diskreta, men rasismen är inte bara något kännetecken för Juventus utan det är hela Italienska samhället som det är fel på. Något mer sällsynt var hur Juventini började sjunga ramsor mitt i den tysta minuten för en omkommen Italiensk soldat i Afghanistan.  Skam på de hur som helst.

*Forlan. Jag tror han var sämst på plan ärligt talat…

*Grattis. Till Juventus som har ett projekt, ett ungt lag och en ny arena. Så här ser det ut när man värvar för 70-80 miljoner och håller kvar sina bästa spelare. Till skillnad ifrån oss med våra obefintliga köp och otroligt dåliga försäljningar.

*Ned på jorden. Rubentini ni har inte vunnit något än och grattis till den enda säsong ni inte behöver skämmas för sedan 7 år tillbaka

*Framtiden. Primaveran vann CL idag och vi har flera duktiga spelare som är på väg upp. Se det också som en ljus framtid, vi är Interisti och hellre förluster med Inter än att vara något annat vidrigt.

Non mollare mai.

  

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter