Inter och Torino väntas snart ta beslut om äganderätter

March 28, 2012 16:08
( )

Det kan komma att göras mycket affärer mellan Inter och Torino. Tidigare har vi rapporterat om att Torino visat intresse för Andrea Ranocchia, som fått mycket sparsamt med speltid i Inter i år, och inte riktigt övertygat under sina framträdanden. Därför kan det mycket väl bli aktuellt med ett lån, alternativt en försäljning av halva Andrea Ranocchia, i händelse av att Torino tar steget upp i Serie A.

Även Alen Stevanovic ägs att de båda klubbarna och spelar till vardags i Torino som är mycket fästa vid honom och vill behålla serben på sitt mittfält. Det är föga troligt att Inter vill sälja sin hälft och nästintill lika otroligt att han skulle köpas loss av Inter. Därför tror man att Stevanovics delägarskap kommer att förlängas med ytterligare en säsong.

Vad rörande Simone Benedetti, som är på lån i Serie B-laget Gubbio så kommer Inter troligtvis att sälja sina rättigheter och för tillfället har fem klubbar rapporterat sitt intresse, dessa fem vara Parma, Atalanta, Calgari, Chievo och Siena. Däremot så lär Torino bara vilja sälja sin del av Benedetti om man får Ranocchia på lån. Det kan bli en mycket snurrig karusell framöver. 

By Editorial Staff