Streama matchen med Bet365!

Streama matchen med Bet365!-->
<!--:sv-->Streama matchen med Bet365!<!--:-->
April 11, 2012 18:00
( )

Kvällens match mot Siena visas inte alls på svensk tv utan den visas som bäst på utländska kanaler!  Eftersom att vi är många som inte har kanalerna så tvingas vi till stream. Vi på SempreInter kan inte länka olagliga streams på vår sida då rättigheterna till matchen ägs av tv4 i Sverige, däremot så kan vi länka till lagliga streams där rättigheterna är köpta. Genom att följa de här enkla stegen får du tillgång till en laglig stream:

För att öka spänningen för våra Liveodds streamar bet365 varje år över 20.000 evenemang direkt – så att du kan spela medan det händer. Bland höjdpunkterna finns varje vecka 5 matcher från Serie A samt tennis från Masters Series.

1. Öppna ett konto genom att klicka på länken nedan:

2. Gör en insättning på 50 kr.

3. Placera en summa på ett spel.

4. Så länge du har gjort en insättning och spelat en gång så kan du streama matcher via bet365. Dvs så länge du har pengar på kontot har du tillgång till deras livestreams!

Följ nedanstående länk för att få 100% bonus när du öppnar ett konto på bet365 som du också kan använda till att streama matcherna i Serie A:

 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter