Leonardo: “Moratti är mycket passionerad, men jag tänker enbart på att arbeta med PSG”

Han lämnade Inter för lite drygt ett år sedan för att påbörja en ny karriär som direktör i Paris Saint-Germain. Ett nytt lag med en ibland alltför krävande president som fått honom att mer än en gång fundera på att återvända till Inter. Den vi pratar om är givetvis Leonardo, brasilianaren som tidigare tränade Inter och som aldrig gjort en hemlighet av att han har en bra relation med Inters president Massimo Moratti. Att lämna Paris är dock ingenting han tror han kommer göra, åtminstone inte nu:

“Jag har aldrig funderat på att lämna, jag har inte tänkt alls på det. Det sägs att min fru inte trivs i Paris, att jag har problem med presidenten, men allt detta är en del av showen. Jag kan bara förneka uppgifterna precis som jag alltid gjort. Jag arbetar för PSG, jag är glad över att vara här, jag har en ärlig relation med presidenten. Kanske finns det vissa som skulle bli glada om jag lämnade, men det här är mitt liv.”

Om Moratti säger han:

“Moratti är mycket passionerad, precis som Abramovich och vissa andra. I de stora klubbarna finns det alltid ett tryck att vinna, det går snabbt i fotbollen, det krävs både passion och dårskap vilket de har. Nu tänker jag enbart på att arbeta med Paris Saint-Germain och slutföra det projekt vi påbörjat.”

Källa: fcinternews.it