Cristian Chivu och Inter är nära ett adjö. Ioan Becali som är rumänens agent pratade till IlSussidiario.net: “Jag tror vi är en liten bit ifrån vad som vi vill ha och det som Inter erbjuder. Vi går troligen mot ett adjö. Skillnaden mellan det som erbjuds och det som krävs är stort. Inter har inte gett oss det vi har bett om.”

Sedan kommer fler detaljer: “Vi jämförde ett bud som vi fått med det som Inter erbjöd och skillnaden är extremt stor. Budet är ifrån utlandet men jag kan inte säga namnet på klubben. Av respekt för Inter och även för att vi väntar på ett till bud ifrån klubben. Om det inte kommer ett till bud så betyder det att Inter valt att gå skiljda vägar.Då kommer Chivu inte vara kvar i Italien.”

Finns de andra italienska lag som vill ha Chivu?

“Ja det har funnits bud men spelaren vill inte vara kvar i Italien om det inte är med Inters tröja.”

Källa: Fcinternews.it

Säga vad man vill säga om Chivu. Men tillskillnad ifrån Thiago Motta vars agent snackade i media i 1 år innan kontraktet gick ut. Spelaren själv har sedan också snackat en massa och försökt göra sig omöjlig efter matchen mot Napoli i cupen. Muntari som tackade nej till flera stora försäljningar och som sedan fortsätter snacka skit i Milan. Chivu har skött det här exemplariskt. Han har låtit sin agent i lugn och ro sköta affären trots att kontraktet går ut i juni och har alltid gett allt för den här tröjan(även om det ibland varit skitdåligt). Tack för professionaliteten Cristian.