Napolis sportchef Riccardo Bigon talade till Sky och pratade om förhandlingarna mellan Napoli och Inter för Ezequiel Lavezzi:

“Lavezzi till Inter? Det är fråga som just nu inte har ett svar. Just nu kan vi inte ge direkta svar eftersom förhandlingarna är i ett mycket tidigt stadium.”

“Det är en spelare som är omtyckt av många klubbar runt om i världen, inte bara Inter. Han är den enda spelaren i Napoli som har en klausul som tillåter klubbar att inleda förhandlingar i dessa termer, men just nu tänker vi bara på den italienska cupfinalen. Hypotesen om en rabatt? Vi talar om en världsklasspelare så ingen kan tala om några rabatter”

“Om busvisslingarna mot Lavezzi? Fansen måste förstås i dessa stunder, de visslade kanske av kärlek. Om Lavezzi vill ha en ny utmaning? Absolut inte, vi hör av varandra dagligen. Han trivs i Napoli och är mycket lugn, i Napoli har han gett så mycket och av denna anledning är han en idol”

“Mötet med Moratti och PSGs erbjudande? Ett möte mellan Lavezzi och Moratti skulle vara allvarligt, riktigt allvarligt. Allt bör förnekas, han är alltid professionell.”

Källa: fcinternews.it