Balotelli: “Moratti? Bästa presidenten”

Mario Balotelli är redo för EM i Polen och Ukraina. Hans dröm är på väg att gå i uppfyllelse.

“Som liten grabb har jag alltid drömt om att få spela EM” sa han till Corriere dello Sport.

“Att få bära landslagets tröja har alltid varit min dröm och nu har det blivit en verklighet. Snart är det EM, vilket är den största turneringen tillsammans med VM. Jag vill spela så mycket att jag inte kan vänta. Jag ska ge mitt allt. Hela laget och jag vill att landslaget ska spela en mycket bra turnerig så vi kan göra det italienska folket nöjda”

Stor respekt för både Prandelli och Mancini:

“De är de bästa tränarna jag någonsin haft. De är två fantastiska människor. Jag måste tacka de väldigt mycket.

Balotelli fick också svara på alla rykten som tar honom tillbaka till Serie A, framförallt till favoritlaget Milan, efter ha gjort 13 mål på 23 matcher.

“Jag saknar Italien, men att spela i Premier league är väldigt roligt. Jag tror verkligen att jag stannar kvar i City. Själv tycker jag att jag kunde ha gjort en bättre säsong. Jag kan och måste alltid göra det bättre. Jag vill alltid bli bättre. Det viktiga är att City vann. Jag hoppas få lyfta flera troféer nästa säsong, förhoppningsvis även Champions League…”

Om Inters säsong och presidenten Moratti:

“Jag är ledsen för Moratti är en stor president, kanske den bästa i min karriär, en stor personlighet som behandlat mig som en son. Det har hänt att vi har hört av varandra, men vi pratade aldrig om fotboll”

Källa: fcinternews.it