Di Marzio: “Inter investerar, här är Stramaccionis planer”

“Det finns en plan A, bättre sagt LD. Lavezzi-Destro, vilket är Stramaccionis första val framöver för Inter. Sen finns det en plan B, eller bättre sagt Borini-Giovinco, som har gjort att Inter har vänt sig till Parma som en backup-plan, om förhandlingarna för Lavezzi och Destro skulle rasa.

Palacio(som under de närmaste timmarna kommer på besök) är redan en nerazzurro. Man har tagit lärdom av den senaste tiden, speciellt i januari. Thiago Mottas farväl i sista sekunden tvingade klubben att omedelbart signa en skadad Guarin och Palombo, som med under Stramaccioni inte har spelat.

Nu vill man inte vänta eftersom projektet är redan klar, och tränaren vet redan om detta i maj månad, något som inte hänt sedan sommaren innan trippeln. Viljan att investera är återigen där, och det bestäms framförallt med förtroendet för Stramaccioni. Han har varit nära alla, särskilt till spelare som Sneijder och Milito, och han fortsätter att ta emot positiva signaler minst sagt” säger mercatoexperten Di Marzio.