LA BOMBA: “Zlatan till salu!”LA BOMBA: “Ibrahimovic for sale!”

LA BOMBA: “Zlatan till salu!”LA BOMBA: “Ibrahimovic for sale!”-->
May 27, 2012 08:41
( )

Idag inleder Corriere dello Sport med en mycket spännande nyhet om den gamle svenske Interstjärnan Zlatan Ibrahimovic. Efter uttalanden från Ibra om Milans ekonomi, bråk på träningar, konflikter med tränarstaben och dylikt så har Milan bestämt sig för att sälja Zlatan och han ligger nu ute på transfermarknaden.

Skribents kommentar: Kan det vara läge för en comeback i Inter? I. Think. Not…
Corriere dello Sports starts this sundaymorning by dropping the bomb of the day. Zlatan Ibrahimovic is on the market. The ex-Interstar from Sweden have recently been critizing AC Milans economy, fighting at the training ground and conflicts with the management. This has gotten Milan to put Ibra-Kadabra on the market and are hoping to sell Ibrahimovic during the summer.

Writers comment: Maybe a return to Inter? I. Think. Not….

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter