Sky: “Hektisk mötesdag för Inter, PSG inte längre favorit i jakten på Maicon”

Enligt Sky har Inter haft en hektisk mötesdag. Inter var nära att göra klart med Verratti tillsammans med Genoas Preziosi men affären gick i stöpet när Juventus blandade sig i. Verratti är fortfarande nära en övergång till Juventus men deras bud på 3,5 miljoner euro och delägarskap i Giandonato övertygar inte Pescara som kräver mer.

Inter och Juventus vägar korsas även när det gäller Mauricio Isla, vars klubb Udinese haft möten med både Juventus och Inter under dagen. Juventus vill ha Isla och Asamoah, medan Inter hört sig för om Isla och Handanovic. Sky berättar dock att det är svårt att nå en överenskommelse med familjen Pozzo efter det första mötet.

Sedan är det Maicon vars två agenter, Rosi och Calenda, båda gjort uttalanden som antyder att det kommer att bli svårt för Maicon att kvarstanna i Milano, speciellt om inte hans kontrakt som går ut 2013 förlängs. Sky avslöjar att det, trots den senaste tidens rapporter, inte är Paris Saint-Germain som ligger bäst till för att värva den brasilianska högerbacken utan Chelsea. Efter värvningar av Marin och Hazard och snart kanske även Hulk är Maicon en spelare som uppskattas av Chelsea. Allt skulle dock kunna förändras om det kommer ett telefonsamtal från José Mourinho i Madrid..

Källa: fcinter1908.it