Fernando Gago – Ett billigt alternativFernando Gago – A cheap alternative

Fernando Gago – Ett billigt alternativFernando Gago – A cheap alternative-->
<!--:sv-->Fernando Gago – Ett billigt alternativ<!--:--><!--:en-->Fernando Gago – A cheap alternative<!--:-->
June 6, 2012 15:58
( )
SempreInter.com


Idag rapporterar Gazzetta della Sport om ett nytt namn för Inter. Argentinaren Fernando Gago, som varit på lån i Roma från Real Madrid. Gagos säsong med Roma har varit ojämn och man räknar inte med att Roma kommer utnyttja köpoptionen på 6,8 miljoner euro. Dessutom går Gagos kontrakt med Real Madrid ut 2013, därför skulle en övergång till Inter kunna bli en mycket billig affär. Gago ses som en bra ersättare till Dejan Stankovic med liknande kvalitéer. Stramaccioni ska också gilla argentinaren.
A new name is presented from Gazzetta della Sport today, a new name on the list for Inter to consider. Fernando Gago, the Argentinan midfielder who spent last season on loan in Roma from Real Madrid. Gago had many ups and downs during the season and Roma is not expected to use the option to buy Gago for 6,8 million euro. Gagos contract with Real Madrid expires in 2013 which will make his price drop even more. Andrea Stramaccioni is also reported to be interested in Gago who is seen as a candidate to take over after Dejan Stankovic.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter