Jasmin Kurtic: “Hoppas Ilicic går till Inter”Jasmin Kurtic: “Let’s hope Ilicic ends up in Inter”

Jasmin Kurtic: “Hoppas Ilicic går till Inter”Jasmin Kurtic: “Let’s hope Ilicic ends up in Inter”-->
June 6, 2012 16:31
( )

Jasmin Kurtic, mittfältare i Varese, talar idag till Tuttomercatoweb.it om sin landsman, Josip Ilicic.

“Han har tappat en del fokus i Palermo, men han har också bevisat sig vara en klassspelare. Ilicic är en stor aktör för Palermo och landslaget och man söker honom ofta i spelet. Han är värd att spela i en storklubb så jag hoppas att han går till Inter, Milan eller Juventus nästa säsong.”
Jasmin Kurtic, midfielder for Varese, speaks to Tuttomercatoweb.it today about his countryman Josip Ilicic.

He has lost some of his focus in Palermo, but he has also proven to be a magnificent player. He is an essential part of Palermo and of the national team and you often look for him on the pitch. He deserves to play in a top club so I hope he joins Inter, Milan or Juventus next season.”

 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter