Sky: Pazzini har fått en prislappSky: Pazzini is for sale

Sky: Pazzini har fått en prislappSky: Pazzini is for sale-->
June 6, 2012 16:43
( )

Foto: Thomas Salme

Inter lyssnar nu på bud rörande Giampaolo Pazzini. Andrea Stramaccionis system verkar endast tillåta striker och Diego Milito ligger steget för i rangordningen. Därför blir det allt troligare att Giampaolo Pazzini lämnar Inter. Det finns flera potentiella köpare, men enligt Sky Sport 24 så är inte Inter villiga för att sälja för någonting billigare än 10 miljoner euro. Än så länge har inget sådant bud kommit.

Foto: Thomas Salme
Inter are now listening to offers for Giampaolo Pazzini. Andrea Stramaccionis system of play seems to only allow one striker and the first choice is clearly Diego Milito. Therefore Pazzini is more likely to move. Yet Sky Sport 24 reports that Inter will not sell for anything below 10 million euros. There is no such bids, so far.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter