Efter gårdagens match: Diamanti ryktas till InterAfter the game yesterday: Diamanti could end up in Inter

Efter gårdagens match: Diamanti ryktas till InterAfter the game yesterday: Diamanti could end up in Inter-->
<!--:sv-->Efter gårdagens match: Diamanti ryktas till Inter<!--:--><!--:en-->After the game yesterday: Diamanti could end up in Inter<!--:-->
June 25, 2012 18:18
( )

Efter att ha skjutit ut England ur EM med den avgörande straffen har Alessandro Diamantis namn höjts till skyarna idag. Bolognaspelaren har gjort ett par starka inhopp för Italien under Europamästerskapen och väntas nu lämna Bologna för spel i en större klubb. Bland annat så säger Gianluca Nani, president för Brescia som haft Diamanti i sitt lag i flera år såhär:

“Men all respekt för Bologna, men Diamanti bör spela i en storklubb, Inter, Milan eller Juventus. Han är mycket duktig på att splittra ett försvar.”

Fcinternews.it bekräftar även idag att Inter varit intresserade av Diamanti tidigare, i detta fall 2009 då man valde att värva Wesley Sneijder från Real Madrid istället. Man fick Sneijder för billiga 14 miljoner och valde då bort Diamanti. Men nu kan det alltså vara dags igen.
After shooting England out of the Euro2012, Alessandro Diamanti has gotten recognition around Italy. The Bologna-trequartista has made a couple of strong subsitutions for Italy during the tournament and he is now expected to leave Bologna to play at a bigger club. Gianluca Nani, president of Serie B-club Brescia, the club Diamanti played for during a few years, commented on his former striker.

“All due respect towards Bologna, but Diamanti deserves to play at a Italian topclub, Inter, AC Milan or Juventus. He is very good with the ball and can easily draw a defence to pieces.”

Fcinternews.it also confirms today that Inter has shown interest for Diamanti before. In 2009 he was an option, but instead Inter decided to buy Wesley Sneijder from Real Madrid for 14 million euros and therefore no Diamanti. Then again, now he seems to be back on the table. Let’s wait and see.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter