CdS: “Forlan kan bli kvar i Milano även om han lämnar Inter”

Enligt Corriere dello Sport är det inte omöjligt att Diego Forlan, vars kontrakt med Inter av allt att döma kommer att brytas, blir kvar i Milano men spelandes i en annan tröja. Milan tros vara redo att satsa på den uruguayanska anfallaren:

“Den uruguayanska anfallaren har fortfarande ett år kvar på sitt kontrakt (hans lön är 4,5 miljoner euro) och i nuläget kräver Inter minst två miljoner för spelaren. I själva verket är den mest troliga lösningen att kontraktet sägs upp. Milan, som är involverade i komplicerade förhandlingar för Destro och för Maxi Lopez som alltjämt är i ett vänteläge, eftersom man måste sälja en av de fem anfallaren man i nuläget har till förfogande. Robinho fortsätter att vara den mest troliga att lämna, men han är inte ensam. Raiola har antytt att Ibrahimovics öde är sammanknutet med Berlusconi och Gallianis avsikter. Forlan har en fördel gentemot sina konkurrenter (däribland Tevez) när det gäller en plats i Milan då han är fri att gå gratis, med en lön som skulle kunna vara endast 2,5 miljoner euro per säsong för ett kontrakt på två år.”

Källa: fcinternews.it

Kommentar: Att Forlan skulle gå till Milan förnekades under gårdagen av spelarens agent och uppgifter från Corriere dello Sport bör i vanlig ordning tas med en nypa salt.