Milito till Mediaset: “Starten är mycket viktig”

Marco Barzaghi från Mediaset intervjuade Diego Milito om den kommande säsongen som inleds med försäsongsträning i Pinzolo. Utifrån Militos ord är han redo för nya mål, nya segrar och att fortsätta sin roll som Inters Principe.

“Detta är första gången på tre år som jag kunnat vara med från dag ett under försäsongen och det kan bara vara positivt. Vi hoppas kunna börja nästa säsong bättre än hur vi avslutade den förra. Starten är mycket viktig”.

Milito fortsatte: “En ny grupp håller på att skapas med nya grabbar i laget och vi hoppas på att kunna förbereda allt bra tillsammans. Silvestre? Jag känner inte honom så väl. Hittills har jag bara spelat mot honom. Men jag har tillbringat tid med Palacio i landslaget. De har båda stor erfarenhet bakom sig och jag ser dem som två spelare som passar i Inter”.

Intervjun fortsatte med att prata om Julio Cesar och hans frånvaro från träningslägret i Pinzolo. “Som en lagkamrat kan jag säga att jag är ledsen över att inte ha honom här, han har alltid gett oss så mycket men det finns vissa omständigheter som man inte kan lägga sig i”.

När det gäller att arbetet med Andrea Stramaccioni: “Jag är mycket optimistisk och laddad. Siktar vi på Scudetto? Vi kommer att spela för alla mål”, avslutade Milito.

Källa: inter.it