Moratti: “PSG anser summan vara skälig men i verkligheten är den inte det”

För en stund sedan lämnade Massimo Moratti Saras kontor efter dagens möte. Han bekräftade att man misslyckats med att värva Lucas. Så här svarade han på journalisternas frågor:

Presidenten, vad tycker du om det som hänt under de senaste timmarna gällande Lucas och de 45 miljoner euro PSG uppges betala för honom?

“Du har i princip redan besvarat frågan åt mig, med detta menar jag att jag anser att vi nått en summa som kan vara skälig om Paris Saint-Germain anser den vara det, men i verkligheten är den inte det. Jag tror att PSG sedan ett par dagar tillbaka redan kommit långt i sina förhandlingar, men det är inte ens i närheten av hur vi resonerar.”

Du ångrar inte att ni inte värvade spelaren?

“Nej, eftersom siffrorna var så nära ångrar jag det inte. (ler red.)”

Det var således ingen smart affär?

“För oss stämde den inte överens med hur vi resonerar så det handlar inte om att den inte var smart. PSG tänker helt annorlunda, de gör en nysatsning med sitt lag och har möjligheten att göra det. Ärligt talat var det här med Lucas inte en affär jag helt och hållet trodde vi skulle kunna genomföra eftersom det hela tiden varit förhandlingar med mycket stora summor.”

Vilka är nu alternativen för Inter?

“För tillfället har vi sparat pengar, sedan får vi se. (ler red.)”

Är Gaston Ramirez en spelare som kan behaga Moratti?

“De är alla bra spelare, men det är inte mig du ska rådfråga om spelare utan någon annan.”

Källa: inter.it