Di Marzio: Pereira nära, men inte klar.

Enligt Gianluca di Marzio så är det endast små detaljer som saknas för att Pereira ska bli en Interspelare. Det handlar om ytterst små detaljer i överenskommelsen för bonusen i Inters bud. Han skriver på sin blogg:

“En fråga om bonus. Inter och Alvaro Pereira är nära, väldigt nära. Portos kantspelare är inte med i truppen bara på grund av förhandlingarna, Inter har gjort allt som är nödvändigt. Spelaren vill bära svartblått och Inter har skickat sitt bud: 10 miljoner och 3 miljoner i bonus. Två saker som är lätta att nå, men den andra lite mindre. Porto har accepterat det här budet, men de vill ändra på enkelheten att nå upp till bonusen. Det här, för att såklart kunna nå de 3 miljoner euro i bonus som Inter erbjudit, mycket enklare. Inter är optimistiska, Pereira vill komma och det är de sista stegen som måste tas.”

Källa: Gianlucadimarzio.com

Skribentens kommentar: För de som inte vet har Inter erbjudit 3 miljoner euro i bonus när Pereira gör 25 matcher. Porto kan således vilja sänka antalet matcher till 20 eller 15 för att på så sätt vara mer säkra på att komma upp till de 13 miljoner de vill ha.