Många olika uppgifter om Julio Cesars framtid..

Med lite mer än en vecka kvar av transferfönstret är framtiden för Julio Cesar ännu inte helt klar. Under förmiddagen har det kommit olika rapporter från runt om i världen om vad som kan komma att hända framöver.

Enligt Gazzetta dello Sport arbetar Inter fortfarande på att hitta en ny klubb till den brasilianska målvakten. Tottenham har tidigare varit en möjlig destination men även deras konkurrenter i Premier League, Fulham uppges ha visat intresse.

Corriere dello Sport uppger istället att möjligheterna att göra en affär med Tottenham blivit allt mindre och att Inter nu antingen kommer att frigöra Julio Cesar från sitt kontrakt med ett betydande avgångsvederlag eller vänta till januari månads transferfönster och se om möjligheterna att göra en affär är bättre då.

I England skriver flera tidningar att Queens Park Rangers, efter sin svaga inledning på säsongen, har trissat upp jakten på nyförvärv. Klubbens förstemålvakt Robert Green imponerade inte i QPR:s match mot Swansea och tränare Mark Hughes uppges ha tappat förtroendet för målvakten och Julio Cesar skulle kunna vara bli hans ersättare. Enligt flera engelska källor har QPR:s tekniska direktör Mike Rigg pratat med Julio Cesars representanter om möjligheterna att värva Inters tidigare förstemålvakt. Det som kan komma att bli ett hinder för en eventuell affär är spelarens lönekrav som uppges överstiga 100 000 pund i veckan, en siffra som den engelska klubben kan få svårt att klara av.

Fortsättning följer..

Källor: fcinternews.it & football365.com