Stevanovic: “Jag glömmer inte Inter eftersom jag inte kan glömma allt gott klubben gjort för mig”

Alen Stevanovic ägs till hälften av Inter och till hälften av Torino. På söndag kommer han att ha den vinröda tröjan på sig när Torino möter klubben som tog honom till Italien. I en intervju med Tuttosport berättar han om sina känslor inför söndagens match:

“För mig kommer den här veckan att bli speciell. Inter är klubben som tog mig till Italien och det är laget där jag tog mina första steg som professionell fotbollsspelare. Jag har fortfarande många minnen från den erfarenheten och de flesta av dem är fina. Jag glömmer inte Inter eftersom jag inte kan glömma allt gott klubben gjort för mig. Jag vill inte tänka på framtiden, det är meningslöst att måla upp en bild av vad som skulle kunna hända i min karriär.”

Stevanovic spelade i en match för Inter. Det var under den magiska säsongen 2009/10 och han blev inbytt i den galna matchen mot Siena som Inter till slut vann med 4-3. Inters tränare vid tidpunkte var givetvis José Mourinho:

“Jag och Mourinho? Endast tiden och framför allt fotbollsplanen kommer att visa om jag varit värdig att redan nu ha tränats av en av de största tränarna i världen. Sedan är han en karaktär. När han tog ut mig för att sitta på avbytarbänken var det alltid roligt. Han leder inte bara laget utan står för en riktig show framför bänken. Varje tränare jag haft har bidragit till min utveckling: från Esposito till Pea, från Mourinho till Lerda. Nu är det dock Ventura.”

Källa: fcinternews.it