Stramaccionis presskonferens: “Vi är fokuserade”


Idag höll Andrea Stramaccioni sin presskonferens på Appiano och talade om den stundade matchen mot Torino.

Vi är fokuserade och har jobbat på bra efter nederlaget mot Roma. Det finns en styrka i laget som inte bara försvinner. Vi vet vad vi gjorde fel och den konstruktiva kritiken har gynnat oss. Jag kanske gjorde misstag i min tränarroll, men det fanns många bra moment som vi inte tänker kasta bort. Men självklart så är det resutlatet som räknas. Luften gick ur oss efter att vi fick ett mål i ryggen, och det får inte hända. Men nu blickar vi framåt mot Torino och vi går dit med intentioner att ta tre poäng.”

Hur ska ni hantera det pressade spelschemat?

“Ja, det blir många matcher, men vi kommer arbeta för att spara så mycket som möjligt på våra spelare och inte slita ut någon spelare i onödan. Vi har byggt upp ett lag som är flexibelt så jag har många alternativ. Nu spelar vi matchen mot Torino och sen tänker vi vidare på Rubin Kazan och så vidare.”

Om Cassano:

“I de senaste matcherna har han inte varit i toppform och bara spelat de minuterna som förväntats av honom. Nu är han däremot tillbaka eftersom han inte var med landslaget under uppehållet så har han tränat hårt och nu i form igen.”