Di Marzio: “Livaja ägs helt av Inter”Di Marzio: “Livaja is owned entirely by Inter”

Di Marzio: “Livaja ägs helt av Inter”Di Marzio: “Livaja is owned entirely by Inter”-->
<!--:sv-->Di Marzio: “Livaja ägs helt av Inter”<!--:--><!--:en-->Di Marzio: “Livaja is owned entirely by Inter”<!--:-->
January 8, 2013 21:39
( )

Gianluca Di Marzio skriver på sin officiella hemsida att den unge kroaten som delägdes mellan Cesena och Inter numer tillhör Inter till 100%: “Den kroatiska anfallaren som föddes 1993, var delägd mellan Inter & Cesena. Spelaren ägs numer helt av klubben som har sin hemvist på Corso Vittorio Emanuele, klubben köpte andra hälften redan i augusti.”

Gianluca Di Marzio writes on his homepage that the young Croatian striker, Marko Livaja, who used to be co-owned between Inter and Cesena is owned entirely by Inter: “The Croatian striker born 1993, was co-owned between Inter and Cesena. The player is now owned entirely by Inter, the club bought the other half in August.”

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter