Bellomo: “Jag är en Intersupporter och det kan jag erkänna”Bellomo: “I am an Inter fan and I can confess that”

Bellomo: “Jag är en Intersupporter och det kan jag erkänna”Bellomo: “I am an Inter fan and I can confess that”-->
<!--:sv-->Bellomo: “Jag är en Intersupporter och det kan jag erkänna”<!--:--><!--:en-->Bellomo: “I am an Inter fan and I can confess that”<!--:-->
January 11, 2013 21:06
( )
SempreInter.com

Nicola Bellomo är Interista. Det erkänner han i en intervju med Sky Sports där han pratade om en eventuell övergång till Inter: “Det är en fin känsla att veta att Inter vill ha mig. Det är inte ett lag som de andra, det är betydelsefullt och har vunnit massor. Jag är en Intersupporter och det kan jag erkänna. Att spela med Cassano? Det känns konstigt, han är från Bari Vecchia och är en idol för mig. Det skulle vara fint att spela tillsammans. Jag har alltid varit mig själv och kommer alltid att vara det. En hälsning till Cassano? Ciao, Antonio…”

Källa: fcinternews.it

 

Nicola Bellomo is an Interista. This he confesses in an nterview with Sky Sports, in which he talked about a possible move to Inter: “It’s a nice feeling to know that Inter want me. It is not a team like the others, it is important and has won plenty. I am an Inter fan and I can confess that. Playing with Cassano? It feels strange, he is from Bari Vecchia and is an idol for me. It would be nice to play together. I have always been myself and always will be. A greeting to Cassano? Ciao, Antonio …”

Source: fcinternews.it

By Olof Svensson
Close

Subscribe

to our newsletter