Första förlusten för primaveran i ligaspeletPrimavera team beaten for the first time in the league

Första förlusten för primaveran i ligaspeletPrimavera team beaten for the first time in the league-->
<!--:sv-->Första förlusten för primaveran i ligaspelet<!--:--><!--:en-->Primavera team beaten for the first time in the league<!--:-->
January 12, 2013 18:00
( )

Daniele Bernazzanis primaveralag förlorade idag mot Atalanta. Inter började matchen bra men Atalanta växte desto längre matchen gick och Inter kunde inte hantera det. Inter hade stolpträffar genom Garritano och Pasa men lyckades inte göra mål. Matchen slutade 2-0 till Atalanta efter ett mål i varje halvlek och förlusten var välförtjänt för Inter som nu får sikta sig in på att vinna nästa match. Förlusten var Inters första i ligaspelet men laget håller sig fortsatt kvar i toppen på en andraplats 9 poäng efter just Atalanta. Inter har en match mindre spelad.

Daniele Bernazzanis primavera lost their first game in the championship against Atalanta today. Inter began the game well but as the game went Atalanta grew and Inter couldn’t handle it. Inter hit the post two times in the game but couldn’t manage to score, Atalanta scored one goal in each half and won the game with 2-0. The loss for Inter was well deserved and Inter now have to aim at winning the next game. Inter are on the second place in the championship nine points after Atalanta. Inter have played one game less.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter