Ranocchia: “I didn’t believe it when I saw that it was a penalty”Ranocchia: “Jag kunde inte tro det när jag såg att det var straff”

Ranocchia: “I didn’t believe it when I saw that it was a penalty”Ranocchia: “Jag kunde inte tro det när jag såg att det var straff”-->
<!--:en-->Ranocchia: “I didn’t believe it when I saw that it was a penalty”<!--:--><!--:sv-->Ranocchia: “Jag kunde inte tro det när jag såg att det var straff”<!--:-->
January 20, 2013 23:54
( )
SempreInter.com

ranocchia salme
After the drawn match against Roma, Andrea Ranocchia spoke to Inter Channel and commented on the penalty situation where he was one of the main characters: “It’s weird, I got a blow to the head, and because of that, I felt the contact. I didn’t believe it when I saw that it was a penalty, but the referee told me that I had touched him. Actually, I did not touch him, it was he who touched me, the rules are such and it is as it is.”

Then he analyzed the match: “It’s difficult to play against Roma, they play with many attackers, we struggled to take action but then we made some changes and I wish we could have won. We responded in a good way, to score at the end of the first half was important and even in the second half we created a lot. A draw was fair.”

Source: fcinternews.itranocchia salme
Efter den oavgjorda matchen mot Roma pratade Andrea Ranocchia med Inter Channel och kommenterade straffsituationen där han var en av huvudpersonerna: “Det är konstigt, jag fick en smäll på huvudet och på grund av den kände jag kontakten. Jag kunde inte tro det när jag såg att det var straff, men domaren sa till mig att jag hade rört honom. Faktum är att jag inte rörde honom, det var han som rörde mig, reglerna är sådana och det är som det är.”

Därefter analyserade han matchen: “Det är svårt att spela mot Roma, de spelare med många anfallare, vi kämpade för att vidta åtgärder men sedan gjorde vi några ändringar och jag önskar att vi även hade kunnat vinna. Vi svarade på ett bra sätt, att göra mål i slutet av den första halvleken var viktigt och även i den andra halvleken skapade vi mycket. Oavgjort var rättvist.”

Källa: fcinternews.it

By Olof Svensson
Close

Subscribe

to our newsletter