Joel Obi out with another injuryJoel Obi borta med en till skada

Joel Obi out with another injuryJoel Obi borta med en till skada-->
February 2, 2013 14:20
( )
SempreInter.com

Joel Obi

 

Joel Obi is out with another injury and he hasn’t been in the squad the last few games. The Nigerian midfielder is injured again in a thigh muscle and the injury could keep him away for a while. According to Fcinternews.it it’d be a surprise if we’d see him on the field the coming games..Joel Obi

Den som har varit uppmärksam har märkt att Joel Obi inte varit uttagen till de senaste matcherna. Den nigerianska mittfältaren har dragit på sig en skada i en höftmuskel som kan hålla honom borta en period till, det skulle enligt Fcinternews.it vara överraskande om han kom tillbaka till spel de kommande omgångarna.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter