Tuttosport: Inter considers the possiblity for DiamantiTuttosport: Inter överväger möjligheterna för Diamanti

Tuttosport: Inter considers the possiblity for DiamantiTuttosport: Inter överväger möjligheterna för Diamanti-->
<!--:en-->Tuttosport: Inter considers the possiblity for Diamanti<!--:--><!--:sv-->Tuttosport: Inter överväger möjligheterna för Diamanti<!--:-->
March 5, 2013 13:23
( )

Diamanti
Tuttosport reports today that Inter are seriously considering the posibilties to draft Alessandro Diamanti from Bologna. Inter are looking to start negotiations soon, way ahead of the competition. Diamanti earns 1 million euros at Bologna, in Inter he could double that. Bologna demands 10 million euros for Diamanti, but Inter are looking to deal with players instead, Rene Khrin firstly. Diamanti
Tuttosport rapporterar idag att Inter allvarligt överväger en värvning av Alessandro Diamanti från Bologna. Inter vill inleda förhandlingar snart för att undvika konkurrens i sommar. Diamanti tjänar idag en miljon euro i Bologna och kan vänta sig en fördubbling i Inter. Bologna vill dock ha 10 miljoner euro för Diamanti, men Inter hoppas kunna få ner priset genom till exempel Rene Khrin.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter