SempreInter.com söker nya skribenter

Vill du bli en del av SempreInter.com? Kolla hit!

SempreInter blir större för varje dag som går och det är anledningen till att vi även behöver fler skribenter. Som skribent för SempreInter.com blir du ett ansikte utåt för Interisti i Sverige och i världen. Låter det här lockande? Såklart det gör. Däremot så är det inte lika enkelt som du kanske tror och därför söker vi endast skribenter som kan uppfylla de här kraven:

1. Du ska ha tid att lägga ned på sidan. Det finns ett krav på hur många artiklar man ska hinna med i veckan och känner du att du inte har tid att lägga ned på sidan behöver du inte ansöka.

2. Du ska bemästra det italienska språkets grunder. Kan du inte ett ord italienska, eller kommer försöka google translatea dig till en ansökningsartikel kommer det märkas.

3. Du ska utöver det italienska språket även vara bra på svenska och engelska i skrift.

Passar det här in på dig? Då kan du skicka in din ansökan. Din ansökan ska innehålla namn, stad, ålder, sysselsättning samt information om dig som Interista. Utöver det ska du översätta de här artiklarna från italienska till svenska OCH engelska och bifoga dessa i en separat fil:

Artikel 1: http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=107654
Artikel 2: http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=107590

Gillar vi din ansökan och dina översättningar så kommer vi att kontakta dig med mer information om arbetet på SempreInter.com. Senaste ansökningsdatum är 15/3, men desto snabbare du skickar din artikel desto snabbare kan du bli en del av gänget.

Skicka in din ansökan till siavoush.fallahi@gmail.com