Kovacic praised for the game against TottenhamKovacic hyllad efter matchen mot Tottenham

Kovacic praised for the game against TottenhamKovacic hyllad efter matchen mot Tottenham-->
March 15, 2013 14:28
( )

Kovacic vs Siena

 

Mateo Kovacic conquers San Siro. The italian media hails the croatian talent today after his great game against Tottenham. When he was substituded he received great ovations from the supporters. As everyone knows the San Siro is a hard stadium to win and the fans could be very spoiled, but Kovacic hasn’t been effected by the pressure and instead he has carried his responsibilities with pride, something that he proved yesterday. Grande MateoKovacic vs Siena

Mateo Kovacic erövrar San Siro. De italienska medierna hyllar idag den kroatiska talangen som verkligen stod för en bra insats mot Tottenham och när han byttes ut i slutet av matchen fick han otroligt många applåder från publiken. Som alla vet är San Siros publik väldigt kräsen, men Kovacic har inte visat prov på att påverkas av pressen och istället har han försökt bära ansvaret med stolthet, något som visade sig igår. Grande Mateo.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter