Insigne pays tribute to MazzarriInsigne hyllar Mazzarri

May 30, 2013 05:30
( )

After having been named the best Under 21 player in Italy for 2013, Napoli and the Italian Under 21 international Lorenzo Insigne decided to praise his former coach. “This is a very important award as this was my first year in Serie A. I would like to thank the coach Mazzarri and the whole team who have filled me with confidence and thats why I want to share this award with them.”

Efter att ha utsetts till Italiens främsta U-21 spelare 2013, passade Napolis och det Italienska U-21 landslagets Lorenzo Insigne att hylla sin förre tränare Walter Mazzarri. “Detta är ett mycket viktigt pris, det var mitt första år i Serie A. Jag vill tacka min tränare Mazzarri och hela laget som har gett mig ett enormt självförtroende och därför delar jag priset med dom.”

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter