Parma Director Leonardi: “Cassano & Silvestre? The idea started…”Parmas sportchef: “Cassano & Silvestre? Idén kom när…”

Parma Director Leonardi: “Cassano & Silvestre? The idea started…”Parmas sportchef: “Cassano & Silvestre? Idén kom när…”-->
<!--:en-->Parma Director Leonardi: “Cassano & Silvestre? The idea started…”<!--:--><!--:sv-->Parmas sportchef: “Cassano & Silvestre? Idén kom när…”<!--:-->
June 27, 2013 01:22
( )
SempreInter.com

Silvestre

Parma Director Pietro Leonardi was interviewed by TeleDucato regarding the deal where Ishak Belfodil signs for Inter and where Antonio Cassano and Matias Silvestre gp the opposite way: “With regards to Cassano I can say that we are currently working on it. It isn’t an easy deal but we are optimistic. We’re going forward in a calm manner, we’re taking it one step at a time and we hope to conclude the deal as soon as possible. Silvestre? Things are little bit different when it comes to him. Right now he’s in Argentina and therefore it’s complicated to talk about it. We will wait until he returns from his holiday as it’s better to meet in person.”

Then Leonardi was asked where the idea for this deal came from: “The idea was born through discussions where we discussed how we can improve and strengthen both clubs. We met over dinner, we started talking and as we have a very good relationship with Inter we never were never faced with any difficulties. I want to thank everyone who has complimented us for the deal but I prefer to receive this compliments ina  few months. We are aware that we are about to tie up an exceptional player from a technical point of view, who is far from finished as someone implied. We hope we have made the right choice, especially considering that this season the club celebrates its centenary birthday.”Silvestre

Parmas sportchef Pietro Leonardi intervjuades av TeleDucato angående affären där Ishak Belfodil går till Inter medan Antonio Cassano och Matias Silvestre går i motsatt riktning till Parma: “När det gäller Cassano så kan jag säga att vi jobbar på det. Det är ingen enkel affär men vi är optimistiska. Vi går framåt på ett lugnt sätt, vi tar ett steg åt gången och hoppas att avsluta det hela så snart som möjligt. Silvestre? Det är lite annorlunda när det gäller honom. Just nu är han i Argentina därför är det något komplicerat att prata om det. Vi väntar tills han återvänder från sin semester eftersom det är bättre att träffas ansikte mot ansikte.”

Sedan fick han svara på varifrån idén till transfern kom ifrån: “Idén föddes genom diskussioner där vi diskuterade hur vi kunde förstärka bägge klubbarna. Vi sågs över en middag, vi började prata och då vi har väldigt goda relationer med Inter så hade vi inga större problem att komma överens. Jag vill tacka alla som gett oss komplimanger för affären men jag föredrar att få komplimangerna om ett par månader. Vi är medvetna att vi kommer knyta åt oss en exceptionellt bra spelare ur ett tekniskt perspektiv som är långt ifrån slut, som någon har sagt. Vi hoppas att vi har gjort helt rätt val, speciellt med tanke på att vi fyller 100 år i år” avslutar Leonardi.

By Nima Tavallaey Roodsari

Inter Midfielder Christian Eriksen Faces Napoli’s Fabian Ruiz After Pair Have Both Found Form, Italian Media Highlight

April 18, 2021 14:20
( )

As Inter take on Napoli at the Stadio Diego Armando Maradona in Serie A this evening, the midfield challenge will see the Nerazzurri’s Christian Eriksen…

Inter Wing-Back Achraf Hakimi Facing Difficult Challenge Against Napoli’s Lorenzo Insigne, Italian Media Claim

April 18, 2021 14:00
( )

The threat of Napoli forward Lorenzo Insigne will present a significant challenge for Inter wing-back Achraf Hakimi at the Stadio Diego Armando Maradona this evening,…

City Mayor Beppe Sala Ready To Reopen New Stadium Discussions But Inter & AC Milan Seeking Additional Facilities As Compensation, Italian Media Report

April 18, 2021 13:45
( )

After looking to cool his war of words with Inter, Milan city mayor Beppe Sala is ready to restart talks over a new San Siro…

Physicality Will Not Be The Only Factor In Battle Between Inter Striker Romelu Lukaku & Napoli Defender Kalidou Koulibaly, Italian Media Suggest

April 18, 2021 13:30
( )

Inter striker Romelu Lukaku must find a way past Napoli centre-back Kalidou Koulibaly as they square off in Serie A this evening, but there will…

Perception Of Inter Coach Antonio Conte Has Changed, With Calls For Him To Be Sacked Four Months Ago, Italian Media Highlight

April 18, 2021 13:15
( )

Inter coach Antonio Conte has managed to change the perception of him amongst Nerazzurri fans since the turn of the year, just months after there…

Inter Coach Antonio Conte Similar To Jose Mourinho In His Defence Of Nerazzurri Against Critics, Italian Media Claim

April 18, 2021 13:00
( )

Inter coach Antonio Conte has been compared to Nerazzurri treble winner Jose Mourinho for his efforts to deflect criticism away from the club and onto…

Close

Subscribe

to our newsletter