Parma Director Leonardi: “Cassano & Silvestre? The idea started…”Parmas sportchef: “Cassano & Silvestre? Idén kom när…”

Parma Director Leonardi: “Cassano & Silvestre? The idea started…”Parmas sportchef: “Cassano & Silvestre? Idén kom när…”-->
<!--:en-->Parma Director Leonardi: “Cassano & Silvestre? The idea started…”<!--:--><!--:sv-->Parmas sportchef: “Cassano & Silvestre? Idén kom när…”<!--:-->
June 27, 2013 01:22
( )

Silvestre

Parma Director Pietro Leonardi was interviewed by TeleDucato regarding the deal where Ishak Belfodil signs for Inter and where Antonio Cassano and Matias Silvestre gp the opposite way: “With regards to Cassano I can say that we are currently working on it. It isn’t an easy deal but we are optimistic. We’re going forward in a calm manner, we’re taking it one step at a time and we hope to conclude the deal as soon as possible. Silvestre? Things are little bit different when it comes to him. Right now he’s in Argentina and therefore it’s complicated to talk about it. We will wait until he returns from his holiday as it’s better to meet in person.”

Then Leonardi was asked where the idea for this deal came from: “The idea was born through discussions where we discussed how we can improve and strengthen both clubs. We met over dinner, we started talking and as we have a very good relationship with Inter we never were never faced with any difficulties. I want to thank everyone who has complimented us for the deal but I prefer to receive this compliments ina  few months. We are aware that we are about to tie up an exceptional player from a technical point of view, who is far from finished as someone implied. We hope we have made the right choice, especially considering that this season the club celebrates its centenary birthday.”Silvestre

Parmas sportchef Pietro Leonardi intervjuades av TeleDucato angående affären där Ishak Belfodil går till Inter medan Antonio Cassano och Matias Silvestre går i motsatt riktning till Parma: “När det gäller Cassano så kan jag säga att vi jobbar på det. Det är ingen enkel affär men vi är optimistiska. Vi går framåt på ett lugnt sätt, vi tar ett steg åt gången och hoppas att avsluta det hela så snart som möjligt. Silvestre? Det är lite annorlunda när det gäller honom. Just nu är han i Argentina därför är det något komplicerat att prata om det. Vi väntar tills han återvänder från sin semester eftersom det är bättre att träffas ansikte mot ansikte.”

Sedan fick han svara på varifrån idén till transfern kom ifrån: “Idén föddes genom diskussioner där vi diskuterade hur vi kunde förstärka bägge klubbarna. Vi sågs över en middag, vi började prata och då vi har väldigt goda relationer med Inter så hade vi inga större problem att komma överens. Jag vill tacka alla som gett oss komplimanger för affären men jag föredrar att få komplimangerna om ett par månader. Vi är medvetna att vi kommer knyta åt oss en exceptionellt bra spelare ur ett tekniskt perspektiv som är långt ifrån slut, som någon har sagt. Vi hoppas att vi har gjort helt rätt val, speciellt med tanke på att vi fyller 100 år i år” avslutar Leonardi.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter