Sport – Roma after Valdes, Barca turn to Handanovic?Sport – Roma jagar Valdes, Barca vänder sig till Handanovic?

Sport – Roma after Valdes, Barca turn to Handanovic?Sport – Roma jagar Valdes, Barca vänder sig till Handanovic?-->
June 27, 2013 04:30
( )

Handanovic

Catalan newspaper Sport reveals that new Roma boss Rudy Garcia has asked the Roma directors to sign Barcelona’s goalkeeper Victor Valdes who has stated that he will leave Barcelona after his contract expires next summer. According to the newspaper this means that Barcelona are looking to offload him this summer and will therefore try to sign one of Ter Stegen, Reina or Handanovic as his replacement.Handanovic

Katalanska tidningen Sport uppger att Romas nya tränare Rudy Garcia, har uttryckligen bett om att klubben ska köpa loss Barcelonas målvakt Victor Valdes som uppgett att han kommer att lämna Barcelona senast när hans kontrakt går ut nästa sommar. Enligt tidningen betyder detta att Barcelona kommer att överväga att satsa på att köpa någon av Ter Stegen, Reina eller Handanovic.

 

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter