Nuova Sardegna – Not just Nainggolan, Inter chasing Pinilla tooNuova Sardegna – Inte bara Nainggolan, Inter jagar Pinilla också

<!--:en-->Nuova Sardegna – Not just Nainggolan, Inter chasing Pinilla too<!--:--><!--:sv-->Nuova Sardegna – Inte bara Nainggolan, Inter jagar Pinilla också<!--:-->
July 6, 2013 07:30
( )

According to the newspaper Nuovo Sardegna, Inter are not just chasing Radja Nainggolan but are also very keen on signing Mauricio Pinilla too. The player is on his way out of Cagliari after the club has chosen to go for Ibarbo and Sau as the clubs strike duo after the pair were a revelation during the past season in the Serie A. Inter are reportedly preparing an offer for both players where the club is pondering on which players can be included in the deal as payment in order to convince Cellino to lower his financial demands to let the pair leave but the Milanese outfit has to act quickly. This is because the two clubs, Lazio and Cagliari, are preparing a trade-off which will see Sergio Floccari leave Rome to move to Sardinia with Pinilla going in the opposite direction, an swap which reportedly has already been accepted by Floccari.

Enligt tidningen Nuova Sardegna så är Inter inte enbart ute efter Radja Nainggolan, utan klubben är även väldigt intresserade av Mauricio Pinilla. Spelaren uppges vara på väg bort från Cagliari efter att klubben bestämt sig för att satsa på Ibarbo och Sau som gjort stor succé under föregående säsong i Serie A. Inter uppges förbereda ett bud för båda spelarna där man just nu tittar på vilka spelare man kan erbjuda Cellino som delbetalning för att få honom att sänka sina ekonomiska krav men man måste skynda sig uppger tidningen. Detta eftersom de bägge klubbarna, Cagliari och Lazio, förbereder ett byte där Sergio Floccari flyttar till Sardinien medan Pinilla går i motsatt riktning samt att Floccari uppges redan ha accepterat ett sådant byte.

By Nima Tavallaey Roodsari