Pedullá: “Parma to meet with Silvestre”Pedullá: “Parma har ett möte med Silvestre”

Pedullá: “Parma to meet with Silvestre”Pedullá: “Parma har ett möte med Silvestre”-->
<!--:en-->Pedullá: “Parma to meet with Silvestre”<!--:--><!--:sv-->Pedullá: “Parma har ett möte med Silvestre”<!--:-->
July 11, 2013 02:34
( )

silvestre

Transfermarket expert Alfredo Pedullá was a guest at SportItalia late last night where he revealed how things stand in Matias Silvestre’s transfer to Parma: “Despite a few of our colleagues stating the opposite, Silvestre and Parma will meet soon in order to convince the player to join the club on a loan deal over next season.”silvestre

Transfermarknads experten Alfredo Pedullá var gäst på SportItalia sent igår kväll där han berättade om hur det ligger till kring Matias Silvestres ryktade övergång till Parma: “Trots att vissa av våra kollegor hävdar det motsatta, kommer Silvestre och Parma att träffas inom kort för att försöka få spelaren att komma till klubben på lån.”

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter