Taider leaves Bologna, but not for InterTaider lämnar Bologna, men inte för Inter

Taider leaves Bologna, but not for InterTaider lämnar Bologna, men inte för Inter-->
<!--:en-->Taider leaves Bologna, but not for Inter<!--:--><!--:sv-->Taider lämnar Bologna, men inte för Inter<!--:-->
July 24, 2013 20:00
( )
SempreInter.com

saphir_taider_bologne
French-Algerian midfielder Saphir Taider of Bologna have been on Inter’s radar for sometime, but it is not likely that we will see him wearing an Inter-jersey. According to several french media-portals, Taider is very close to signing a deal with Bayern Munich. Bayern will send emissaries with in the next few days to finalize the deal with Bologna.saphir_taider_bologne
Den fransk-algeriske mittfältaren Saphir Taider har varit på Inters radar ett bra tag, men det är inte så värst troligt att vi kommer få se honom i Intertröjan. Flera medier i Frankrike rapporterar idag att Taider är mycket nära att skriva på för Bayern Munchen. I veckan kommer Bayern att skicka sina utsända för att slutföra affären med Taiders klubb, Bologna.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter