Radu and Popa to Inter. Everything is doneRadu och Popa till Inter. Allt är klart

Radu and Popa to Inter. Everything is doneRadu och Popa till Inter. Allt är klart-->
<!--:en-->Radu and Popa to Inter. Everything is done<!--:--><!--:sv-->Radu och Popa till Inter. Allt är klart<!--:-->
August 2, 2013 21:00
( )

razvan popa
Fcinternews.it reports today that Inter have finalized deals for two Romanian youngsters. First the goalkeeper Radu, not to be confused with Lazio’s defender Stefan Radu, will join Inter’s youth team Nazionali Allevi. As for Razvan Popa, it was close to falling apart due to tough completion from Chelsea. But now it’s all done and Popa will arrive in Milan in a couple of hours.razvan popa
Fcinternews.it rapporterar idag att Inter har gjort klart med två rumänska ungdomsspelare. Först Radu, som inte ska blandas ihop med Lazios rumänske back Stefan Radu, som kommer ansluta till Allevi-laget, där han spelar målvakt. Därefter kommer Razvan Popa, som var mycket nära Chelsea, men som till sist valde Inter och väntas nu anlända till Milano om ett par timmar.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter