(VIDEO) Exclusive INTERview with goalscorer Rolando: “I’m happy with my performance, Portugal will beat…”(VIDEO) Exklusiv INTERvju med målskytten Rolando: “Jag beklagar men Portugal kommer slå Sverige”

<!--:en-->(VIDEO) Exclusive INTERview with goalscorer Rolando: “I’m happy with my performance, Portugal will beat…”<!--:--><!--:sv-->(VIDEO) Exklusiv INTERvju med målskytten Rolando: “Jag beklagar men Portugal kommer slå Sverige”<!--:-->
October 27, 2013 02:05
( )

After having helped his team beat Hellas Verona 4-2 in Saturday’s 9th round Serie A fixture at the Stadio Giuseppe Meazza in Milano’s San Siro district, Portuguese defender Rolando who scored Inter’s forth goal, spoke exclusively with SempreInter.com.

The interview is translated to English here  and the video can be seen on the bottom of the page.

“Rolando, first up compliments on your goal. The team started very well in the first half. What do you think of Inter’s performance as a whole?

“It was a good game, we gave a good performance and we played very well. The most important thing was that we won, which was what we set out to do after having conceded two goals which is something we will have to work on. However the most important thing was that we were able to win.”

How did you feel out there on the pitch tonight?

“It felt very good, it was the 4th match in a row that I’m playing and I’m feeling better and better with every match that I play as I become more familiar with how my colleague’s play. That’s why it gets easier and easier with every match that goes by.”

Soon Portugal will play Sweden in the World Cup play-offs, who do you think will go through?

“I think it will be a fantastic fixture, with many goals but where in the end Portugal will go through to play in Brazil, I’m sorry (smiles).”

Footage by: Thomas Salme exclusively for SempreInter.com

Questions/translation by: Nima Tavallaey

Efter att ha hjälpt sitt lag slå Hellas Verona med 4-2 i den 9:e omgången av Serie A under lördagen på Stadio Giuseppe Meazza i San Siro distriktet, intervjuades den Portugisiska mittbacken Rolando som gjorde Inters fjärde mål, exklusivt av SempreInter.com

Intervjun är översatt till svenska och videon kan ses i dess helhet längst ner på sidan.

Rolando, först och främst grattis till målet. Laget startade matchen väldigt bra i första halvlek. Vad tycker du om Inters prestation som helhet?

“Det var en bra match, vi uppträdde väldigt bra och spelade bra. Det viktigaste var att vi vann, vilket var vårt mål från början och lyckades med trots att vi släppte in två mål. Detta är något vi får jobba på men det viktigaste av allt var att vi vann matchen.”

Hur kändes det att spela där ute ikväll?

“Det kändes mycket bra, det är fjärde matchen i rad som jag spelar och jag känner mig bättre och bättre med varje match som jag spelar då jag blir mer och mer bekant med hur mina kollegor spelar. Det är därför det blir lättare med varje match som passerar.”

Snart möts Portugal och Sverige i play-off till nästa sommars VM i Brasilien, vilka tror du går vidare?

“Jag tror att det kommer att vara en fantastisk match med många mål men där Portugal slutligen går vidare till Brasilien, tyvärr [ler reds. anm.]”

Filmat/redigerat av: Thomas Salme exklusivt för SempreInter.com

Frågor/översättning av: Nima Tavallaey

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter