Daily Mail – United’s demands scared Inter awayDaily Mail – Uniteds krav skrämde iväg Inter

Daily Mail – United’s demands scared Inter awayDaily Mail – Uniteds krav skrämde iväg Inter-->
<!--:en-->Daily Mail – United’s demands scared Inter away<!--:--><!--:sv-->Daily Mail – Uniteds krav skrämde iväg Inter<!--:-->
January 31, 2014 14:19
( )

Nani
Daily Mail reports today about the fallout in the negotiations between Manchester United and Inter for the Portuguese winger Nani. Inter wanted to take Nani on loan with an option to buy after the season, a deal that United agreed upon. However, the demands of payment from United scared Inter away. 14,5 million euros.Nani
Daily Mail rapporterar idag att det var betalningskraven från Manchester United som skrämde iväg Inter från Nani-affären. Klubbarna var överens om ett lån med en köpoption för yttermittfältaren från Portugal, men när United vägrade sänka kravet på 14,5 miljoner euro som utköpsklasul, valde Inter att dra sig ur förhandlingarna.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter