United closes the door on Nani-move?United stänger dörren för Nani-flytt?

United closes the door on Nani-move?United stänger dörren för Nani-flytt?-->
<!--:en-->United closes the door on Nani-move?<!--:--><!--:sv-->United stänger dörren för Nani-flytt?<!--:-->
January 31, 2014 13:57
( )

nani
Manchester United-coach David Moyes annonces for the press that Manchester United have finished their transfer season and no more deals will be done. No one will come to Manchester United and no one will leave the club. Does this close the door for Nani’s move to Inter?nani
Manchester Unitedtränaren David Moyes gick nyss ut till pressen och förklarade att Manchester United nu har förhandlat klart under årets januarifönster. Inga mer spelar kommer gå till United och ingen kommer heller lämna klubben. Stänger detta dörren för Nanis flytt till Inter?

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter