Inför returmötet mot Vaslui imorgon höll Andrea Stramaccioni sin presskonferens på Appiano Gentile. Där man berörde ämnen som Europa League, transfermarknaden och Julio Cesars avsked. Strama började med att adressera Julio Cesar.

Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen. Jag kan inte göra annat än att tacka honom för allt han gjort för Inter och allt han gjort för oss. Vi har alla starka band med Julio, jag själv, hans gamla lagkamrater och Moratti. Han går ut med huvudet högt och med bästa lyckönskningar från oss alla här.”

Om mercaton:

“Branca och Ausilio har gjort mycket smarta värvningar i år. Alla värvningar fyller sin specifika effekter och jag är tacksam att de lyssnade på mina förfrågningar om spelare som Cassano och Gargano. Om Maicon kommer säljas? Inget är klart än, vi vill självklart ha kvar honom, men om han känner att det är dags att gå vidare så kommer vi önska honom lycka till. Vi har satsat hårt i år och byggt upp en stark trupp då vi har två man på varje position, framför allt i anfallet. Därav så har vi både Jonathan och Zanetti som kan fungera på högerbacksplatsen, ifall Maicon skulle lämna. Vi har flexibilitet i anfallet med Alvarez och Obi som kompliment. Om jag fortfarande vill ha De Jong? Vi har två direktörer som sköter och bestämmer vad jag vill ha. Ni får prata med dem.”

“Det talas om en vice-Milito, men jag gillar inte att se det så. Alla spelare behöver sin egen roll och jag ser inte att någon bör köpas in enbart för att vara inhoppare för någon annan.”

Om Cassano:

“Jag är säker på att han har en bra relation med flera av våra spelare redan innan han kom, men det är enkelt att komma in i Inter. Det är en enad och öppen grupp i omklädningsrummet och jag tror inte att Cassano eller någon ska ha problem med att komma in i gruppen.”