Här är Ranieris tankar inför morgondagens möte mot Bologna :
“Dem senaste matcherna har vi åkt på några tunga smällar, det finns inget inspirerande och hämta från dessa matcher. Med start imorron mot Bologna måste vi vända denna negativa spiralen som börjat snurra. Bologna har inte förlorat på bortaplan sedan starten i Januari, men vi behöver verkligen poängen. Fotbollen kan vara konstig ibland…, mot Novara åkte vi på en kontring och det blev mål. Imorron får vi vara mer vaksamma då Bologna kommer försöka spela på samma sätt, nämligen kontringar. Vi får inte släppa in några mål men samtidigt ska vi försöka vara mer raka när vi anfaller”
Om Julio Cesar sade han fäljande: “Han vill spela hela tiden, han har uttryckt sin önskan om att få hjälpa laget, speceillt nu när det är en svårare period för oss.”