Beppe Baresi: “Laget är balanserat med den här uppställningen”

Beppe Baresi: “Laget är balanserat med den här uppställningen”
February 17, 2012 13:23
( )

Inters assisterande tränare, Beppe Baresi, intervjuades av italienska Sky innan matchen: “Det här är lite mer likt förra årets Inter, en rätt speciell 4-2-3-1. Faraoni spelar till höger och Forlan till vänster, det viktiga är att laget har balans, är kompakta och att man har fina förslag i anfallet. Det bästa Inter för Sneijder och Forlan? Det beror på laget men det är säkerligen två viktiga kvalitetsspelare som har erfarenhet och har vunnit mycket. Om de fårrätt stöd av laget kan de göra bra ifrån sig och ta de fria roller på planen de vill ha. Till Forlan har vi bett att han ska spela sitt spel på vänsterkanten, han kan bryta in för att skjuta eller försöka sig på något en mot en. Allt beror på honom. Vi kommer ifrån några negativa insatser, men vi har fantastiska campioni som inte känner av pressen. Ikväll vill vi visa oss från vår bästa sida! Bologna? De har Diamanti, Ramirez och Di Vaio men vi väntade oss Taider. De har självförtroende, vi är organiserade och det kommer bli en bra match.”

By Nima Tavallaey Roodsari