Javier Zanetti: “Vi förstår fansens ilska”

Javier Zanetti: “Vi förstår fansens ilska”
February 17, 2012 13:54
( )

Inters lagkapten, Javier Zanetti var givetvis väldigt lågmäld samt något nedstämd men valde ändå att titta framåt: “Vi förstår fansens ilska, det är svårt att veta vad man ska säga, men vi måste blicka framåt. Trots alla nederlag så kommer vi fortsätta och ta vårt ansvar för laget. Nu är det fullt fokus på Champions League som är ett helt annan möjlighet, där vi kommer ge allt. Därefter lägger vi ny kraft på ligan. Moratti lämnade arenan innan slutsignal? Det är normalt att bli väldigt besviken på en sådan här match och vilka åtgärder som kommer göras vet jag inget om i nuläget. Vi måste hålla lugnet, men fotbollen ger inte mycket möjligheter att ta det lugnt eftersom det är ny match redan på onsdag.” Zanetti avslutar intervjun med att be om fansens stöd: “Vi är lika ledsna och besvikna som fansen och vi hoppas att de står fast vid oss nu, som de har gjort genom många andra svårigheter, så hoppas jag att ni är med oss ännu en gång.”

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter