Terzo Tempo: Jag behöver en kram…

Terzo Tempo: Jag behöver en kram…
February 17, 2012 13:26
( )

Det här är kvällarna då där är ungefär lika njutningsfullt att skriva Terzo Tempo som att doppa pungen i frätande svavelsyra. Jag är så trött på det här, jag är så trött på det här. Jag behöver en kram.

Det finns däremot en positiv aspekt på att vi ska få smaka så mycket stryk och ta emot så mycket förnedring från ett lag som Bologna är att efter sommaren så kommer vi få se vem i vår kära lilla spelartrupp som verkligen är blåsvart in i själen. Kommer Maicon stanna? Hänger Sneijder kvar? Jag har inte gett upp hoppet om att Wesley Sneijder kan hitta tillbaka till sin storform och den här matchen, likväl som matchen mot Novara (som Tv4 var så vänliga att visa highlights från i halvtid) så var han den enda som visar lite vilja. Det ska bli spännande att se om han stannar kvar i Inter även efter sommarens mercato, då är han en legendarisk spelare i mina ögon. Sneijder har vunnit allt med Inter, om han bevisar att han är villig att stå med laget från en absolut botten, titellös och utan Champions League. Då kommer Wesley Sneijder bli ihågkommen som en av de absolut största.

Ranieri fortsätter att byta ut forwards mot mittfältare när vi ligger under, när vi talade om att Inter behövde stabilitet och rutin så tror jag inte att någon menade att man skulle satsa på att göra totala idiotbeslut till en vana, men. Återigen spelar Inter viljelöst och helt utan spelidé, i det här läget så är vilket Inter som helst bättre. Benitez Inter, till och med Gasperinis Inter med en skum trebacks-linje, då fanns det i alla fall en plan och en taktik. Det känns som att Claudio Ranieri är på tok för passiv och hoppas att våra världspelare ska kunna slipa ihop en egen taktik och att saker och ting ska lösa sig av sig själv. Det gör det inte! Det spelar ingen roll om vi har en trupp som har vunnit Champions League eller om vi har våra primavera-avbytare, finns det ingen ledig och en klar idé för hur man ska spela så är det ingen idé. Man ska komma med konstruktiv kritik och min konstruktiva kritik ikväll är:
Alla behöver göra allting bättre, från Pazzini och Sneijder till Ranocchia till Castelazzi på bänken, Moratti på läktaren och gräsklipparna på Appiano. Gör bättre ifrån er! Fans köper tröjor, köper matchbiljetter, vi ser matcherna på Tv hemma och vi engagerar oss och brinner för laget. Gör er förtjänt av vår kärlek!

För första gången under min tid för SempreInter så är jag riktigt trött på min älskling Giampaolo Pazzini. En helt fruktansvärd insats av honom ikväll där absolut allting var helt befriat från speluppfattning och timing. Hopplöst. I övrigt så är det inte så mycket att säga om lagets insats. Jag vet ärlig talat inte vad jag ska säga. Det här är inte det Inter jag har lärt känna de senaste sex åren. Detta är som att se den häftiga och kontroversiella rockstjärnan som håller stålande konserter och som ger gåshud från första till sista minuten av varje sång. Det var makalöst. Nu har den rockstjärnan gått ner sig totalt i heroinmissbruket och är nu inte mycket mer än en risig och inkontinent knarkare.
Please, Moratti. Skicka in vår rockstjärna på rehab så vi kan få tillbaka den stoltheten och den höga standarden som vi fans är vana vid!

Jag är uppriktigt förbannad, ledsen och besviken och har ingen lust att tänka mer på det här. Jag behöver en kram.

By Editorial Staff