VIP = Very Interist Person

VIP = Very Interist Person
February 17, 2012 12:24
( )

Regissören Gabriele Salvatores som vann en Oscar 1991 med filmen “Mediterraneo”, föddes i Neapel men flyttade som barn till Milano. Gabriele säger att han blev en Intersupporter när han ville slippa att bli retad av sina klasskamrater och han var tvungen att välja ett lag i sin nya stad. Han valde Inter eftersom tröjan hade en blå färg och därmed låg närmast Napolis tröja utseendemässigt. Och han ångrade sig aldrig. Han har jobbat med Massimo Moratti och 2008 gjorde han en 90-minuters dokumentär om Inter Campus och en bit av den kan Ni se här nedan:

[youtube id=”ERL7jOZrEuQ” width=”600″ height=”350″]

Regissören Gabriele Salvatores som vann en Oscar 1991 med filmen “Mediterraneo”, föddes i Neapel men flyttade som barn till Milano. Gabriele säger att han blev en Intersupporter när han ville slippa att bli retad av sina klasskamrater och han var tvungen att välja ett lag i sin nya stad. Han valde Inter eftersom tröjan hade en blå färg och därmed låg närmast Napolis tröja utseendemässigt. Och han ångrade sig aldrig. Han har jobbat med Massimo Moratti och 2008 gjorde han en 90-minuters dokumentär om Inter Campus och en bit av den kan Ni se här nedan:

[youtube id=”ERL7jOZrEuQ” width=”600″ height=”350″]

By Nima Tavallaey Roodsari