Deschamps: “Ligan är död för Inter!”

Deschamps: “Ligan är död för Inter!”
February 20, 2012 13:19
( )
Under presskonferensen efter Olympique de Marseilles oavgjorda match mot Valenciennes fick OM-tränaren Didier Deschamps besvara några frågor om Inter:

Hur kommer OM att spela i onsdagens match med tanke på Inters nuvarande svårigheter?
“Det finns inget övermod. Jag vet vilka vi kommer att möta även om de hade stora problem i fredags kväll. De har haft en rad negativa resultat i ligan men på onsdag kommer de inte vara samma lag som de senaste veckorna. Deras problem kommer inte att försvinna över en natt, men de är ett italienskt lag så det kommer inte att bli lätt. Ligan är död för dem. Onsdagen är deras riktiga mål.”

Förändrar denna oavgjorda match dina planer?
“Självklart hade det varit idealiskt att vinna. Men det kommer inte att förändrar ingenting när det gäller våra förberedelser inför matchen, inte vår beslutsamhet heller. Det kommer att synas. Det kommer att vara hundra procent fokus på den matchen. Jag vet inte hur matchen kommer att se ut. De har dock spelare som är vana vid spel i Champions League. De vet att onsdagens match är mycket betydelsefull.”
Något nytt om Alou Diarra? “Han fick problem vid en sammanstötning. När han gjorde en rensning fick han en spark på tån. Han hade svårt att stödja på foten. Det är en chock, vi får se hur han återhämtar sig. Han var bra, inte bara för att han gjorde mål. Han kan dock bli bättre, men han spelade på en bra nivå.”
By Editorial Staff