Sneijder: “Inte rätt tid att lämna Inter”

Sneijder: “Inte rätt tid att lämna Inter”
February 20, 2012 23:00
( )

Inter’s playmaker Wesley Sneijder intervjuades av holländska Voetbal International tidigare idag och bekräftade att de regerande ryska mästarna, Zenith St Petersburg, ledda av den förra AS Roma tränaren Luciano Spalletti, lagt ett mycket lukrativt bud på honom: “De var redo att gå väldigt långt för att värva mig. Det var absolut inget fel på deras bud. Men jag tror inte att det här är rätt tid för mig att lämna Inter.”

Det verkar som att Inter får behålla sin playmaker, i varje fall fram till sommaren då bland andra Manchester United lär komma knackandes på dörren igen men då Sneijder har ett kontrakt med Inter som går ut i juni 2015 så kan Inter ta rejält betalt för sin lille juvel och därmed ersätta honom direkt med Lavezzi eller varför inte en Javier Pastore som vantrivs i Paris.

By Nima Tavallaey Roodsari