Adriano stoppad av militär i Brasilien!

Adriano stoppad av militär i Brasilien!
February 22, 2012 18:30
( )


V
ad har Adriano gjort nu då? Våldtäktsanklagelser som många av sina landsmän inom fotbollsvärlden? Påstås han ha skjutit någon mer av misstag? Droger?

Nej, riktigt så illa är det inte. Corriere Dello Sport rapporterar idag att Adriano stoppats och blivit inspekterad av militären, inte polisen, utan av militären i favela-området Vila de Cruziero i Rio de Janerio. Detta för att han åkte med på en väns motorcykel, barfota och i bar överkropp. När dessa poliser då radat upp Adriano mot en närliggande vägg för att visitera honom ska lokalbefolkningen runt omkring ha skanderat: “Liberate l’imperatore! (Fria kejsaren!)”

Utan att känna igen Adriano som Corithians toppstriker så ska de misstänksamma poliserna ha radat upp Adriano och hans vänner mot en vägg och visiterat dem. Allt detta på grund av att någon med en motorcykel kört in i en vägavspärning som satts upp av polisen för att garanterad invånarnas säkerhet under rådande strejker bland poliser i Rio de Janerio.

Adriano släpptes därefter utan vidare misstankar för brott och tränade också med laget senare på dagen!
 

By Editorial Staff