Di Marzio: “Avgörande för Ranieri, Palacio, Lucas och Damiao”

Di Marzio: “Avgörande för Ranieri, Palacio, Lucas och Damiao”
February 22, 2012 11:14
( )

Gianluca Di Marzio, Skys mercatoexpert pratar om den senaste mercaton och om Ranieri. Nya intressanta avslöjanden gjordes om mercaton som kommer och den som varit:

“Bortamatchen mot Marseille kommer att vara avgörande för att förstå om Inter verkligen har viljan att fortsätta med Ranieri, inte bara med ord men även med handlingar. Morattis intention är att fortsätta med Ranieri till säsongen är slut, för att sedan i lugn och ro bestämma för framtiden: I frankrike kommer vi att förstå om scenariot fortfarande är såhär eller om man är tvungna att agera direkt, som sagt måste vi ta det efter matchen. Precis som vi har framför oss att förstå intentionerna för mercaton som kommer, Lucas är det stora målet, Damiao det senaste försöket, Schurrle är yttern som lockar. Utöver Palacio som Inter sedan förra året i januari försökt värva, som man inte fick i somras och som man inte heller kunde få loss i januari. Man kommer nog försöka igen i slutet av mästerskapet. På tal om spelare som man frågat om och inte fått, så försökte Inter få loss Cuadrado om ni inte visste. Den 30 januari så tog Inter kontakt med Udinese, man kollade möjligheten att låna spelaren med utköpsoption(I Lecce är det ett rent och skärt lån). Men man fick ett negativt svar, Cuadrado stannade i Lecce och nu spelar han som ett fenomen med Cosmi, medan han väntar på att komma tillbaka till Udinese vid slutet av säsongen. Eller kommer Inter försöka igen?

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter