Julio Cesar: “Det är svårt när man är van att vinna”

Julio Cesar: “Det är svårt när man är van att vinna”
February 22, 2012 23:51
( )


Efter kvällens bittra förlust mot Marseille i matchens sista sekvens så utalade sig Intermålvakten Julio Cesar om sina tankar kring matchen.

“Ett nederlag som verkligen gör ont just nu eftersom jag tycker att Inter har spelat bra i dag och ett oavgjort skulle ha varit mer rättvist resultat. Nu finns det ett returmöte på Meazza. De här mötena varar 180 minuter, i den första 90 har de en vinst med sig, men nu har vi matchen i Milano kvar att spela.”

“Det är första gången jag upplever en så här svår tid i Inter”, “fortsätter Inter-målvakten. “Ja, när jag spelade i Brasilien som kämpade vi mot nedflyttning, men det här är något annorlunda. Det är första gången jag är i den här situationen. Det kräver så mycket karaktär och så mycket kraft att övervinna sådana här motgångar. I livet är det här sådant som kan hända och man tappar självförtroendet. Framför allt när vi haft så mycket framgångar tidigare. Vi behöver komma ut och spela bättre tillsammans med så mycket arbete som vi har lagt ner.”

“Man kan fortfarande se det positivt. Trots alla dessa nederlag i ligan så är en tredje plats fortfarande möjlig och det är ett måste för oss. I Champions League, har vi ytterligare 90 minuter på oss att rädda upp läget och vi hoppas att klara det och gå vidare till nästa omgång. Det är en riktigt hård period för och då är det viktigt för gruppen att hålla samma och jag ser mina vänner i laget som en andra familj. Det är så vi måste övervinna den här negativa trenden. Jag förstår fansens frustation, min son är den första som ber mig att se till att Inter börjar vinna igen. ”

 

By Editorial Staff